WINE & WORDS hos Verdens mindste boghandel: Klaus Enghvidt Olsen

WINE & WORDS er et samarbejde mellem forfatter og forlægger Karen Schultz, Verdens mindste boghandel og New Pub forfatter & vinimportør Morten Kvistgaard (New Balkan Wines).

Ideen med WINE & WORDS er at skabe et tilbagevendende arrangement i Verdens mindste boghandel i Skindergade 15 til en god snak om ny litteratur fra New Pub’ere, andre selvudgivere og mikro–forlag tilsat nye, gode vine fra små producenter fra Serbien og Kroatien.

Tid og forfatter:

Anden episode er 27. februar, 20.00 – 22.00. Her vil forfatter Forfatter Klaus Enghvidt Olsen præsenterer ’Sandheden om Oliver’, der er udgivet i 2019 og er en kombineret krimi- og kærlighedshistorie. Bogrummet.dk skriver:

’Det er en godt skrevet bog, som fanger læseren. I løbet af bogen oplever vi, hvordan personen Oliver bliver åbnet for os lag på lag, som et løg man skrælder, og inde bag det hele er et følsomt og fint menneske. Sproget er flydende og termerne er ikke uden humor, plottet er godt og med en slutning, der ikke er gennemskuelig før til allersidst.’

Efter Klaus' præsentation af bogen, vil Morten Kvistgaard lægge op til en fordomsfri snak. Publikum er også inviteret til at kommentere og stille spørgsmål til forfatteren om bogen. Diskussionen kan både være om bogen som sådan, hvor vi taler om plot, karakterer, spændingskurve mv, og også om bogens tilblivelseshistorie fra idé og inspiration via research og skriveproces til det endelige resultat.

Signerede eksemplarer af aftenens bog kan købes.

Aftenens vin præsenteres af Morten Kvistgaard, og der er mulighed for at købe et glas til samtalen om aftenens bog, samt en flaske eller to med hjem.

Entre:

Adgang koster 50 kr., som betales ved ankomst. Entrebilletten giver mulighed for at deltage i en lodtrækning om en flaske vin. Entreindtægterne går til dækning af driftsomkostninger som oprydning og rengøring. WINE & WORDS er et non-profit arrangement.

Buy this
  • 50,00 kr DKK
100% SSL Secure